logo_new
Booking centre
660 222 880
Mon-Fri: 9.00 - 17:00
Sat: 9:00 - 14.00
Search for a yacht
by criteria:
Departure date:

kalendarz
Charter duration:
Price per day:
Yacht model:
×

Żaglowe






















































































Motorowe
























































Departure harbour:
×

Porty














Passengers:
Yacht No.:


Additional criteria

Number of locked cabins

Yacht length

Yacht age
laduje

Charter reviews




lista Ponad 6900 porejsowych opinii
prawdziwych żeglarzy
i motorowodniaków!
lista Korzystaj z doświadczeń innych!
Dziel się własnymi spostrzeżeniami
i pomagaj innym w wyborze jachtu!



opinie porejsowe

Jak to działa w InterJacht



1
Na początek rezerwacja
Aby otrzymać możliwość wystawienia
opinii najpierw należy zarezerwować jacht
na interjacht.pl Dzięki temu jesteśmy
pewni, że jacht oceniany jest przez wodniaka,
który faktycznie pływał tym egzemplarzem.
2
Następnie rejs
W czasie rejsu Wodniacy sprawdzają
jakość obsługi w porcie, wyposażenie
jachtu i jego właściwości nautyczne.
3
Porejsowa opinia
Po zakończonym rejsie Klienci
wystawiają opinię o jachcie, którym pływali.
My sprawdzamy opinię czy nie zawiera
wulgaryzmów, a następnie publikujemy.




Tak oceniacie jachty



J
Jan, Łowicz
Yacht: Antila 27 Numer oferty: 54191
Date of trip: 2018-09-26 - 2018-09-30

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Najlepsza łódka na Mazurach! Nic nie przesadzam. Cumowanie ze sterem strumieniowym w najciaśniejszych marinach to komfort! Webasto pod koniec września robiło robotę! Kabestan elektryczny: w jednym ręku trzymasz kawę, a drugą kładziesz maszt :). Silnik yamaha: od „kopa”, dobrze dobrana śruba. Czysto, komfortowo i elegancko. Super kontakt z właścicielem. No i prezencja jachtu... niektórzy nam zazdrościli. Nie wiem czy dobrze, że to napisałem bo będę miał konkurencję przy następnym czarterze.



M
Marek, Warszawa
Yacht: Phobos 24.5 Numer oferty: 54432
Date of trip: 2018-09-08 - 2018-09-16

dymek  Overall rating 9.8/10
Interior comfort: 80%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Jacht, port, obsługa. Pływałem po długiej przerwie i przesiadka z "Ramblera" na "Phobos 24,5 to b. duży skok do góry. Może za rok będę bardziej wymagający.


minusy Mimo zasuniętej sztorcklapy i suwklapy do środka dostawały się latające robale.

J
JAROSŁAW, IZABELIN C
Yacht: Motorowy - Balt Tytan 818 Numer oferty: 54393
Date of trip: 2018-08-25 - 2018-09-01

dymek  Overall rating 9.4/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 60%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 90%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Nowy, zadbany i sprawny jacht. Kompletnie wyposażony. Pływaliśmy 5cio osobową załogą i nikt nie narzekał na brak miejsca. Świetny kontakt z Armatorem.


minusy Tydzień to za krótko ;) No i ta nieszczęsna prędkość

A
Andrzej, Lublin
Yacht: Antila 24 Numer oferty: 53945
Date of trip: 2018-08-04 - 2018-08-11

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Właściciel skrupulatnie i dokładnie wyjaśnił funkcjonowanie jachtu. Uważam to za duży plus mimo, że słyszy się pewne rzeczy kolejny raz. Jacht czysty, zgodny z opisem.



J
Jacek, Garwolin
Yacht: Motorowy - Delphia 989 Platinum Flybridge Numer oferty: 54390
Date of trip: 2018-06-15 - 2018-06-17

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Super luksusowy jacht. Pachnacy nowoscia i dobrze wyposarzony. Swietnie sie nim manewruje dzieki 2 sterom strumieniowym. Bardzo fajni i kontaktowi wlasciciele. Duzy plus za prokliencka postawe. Maly kameralny pomost dla nas byl duzym plusem. Na pomoscie dostepny prad i woda. Toaleta i prysznic bliziutko w pensjonacie po drugiej stronie ulicy. Goraco polecam :)


minusy Brak

Damian, Bialystok
Yacht: Antila 26cc Numer oferty: 54193
Date of trip: 2018-05-30 - 2018-06-03

dymek  Overall rating 9.4/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 80%
Seaworthiness: 80%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 80 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Łódka przygotowana do czarteru, czysta, sprawna, kontakt z właścicielem dobry. Właściciel elastyczny. Dokładne sprawdzenie jachtu przy odbiorze i zdaniu - jasne reguły - świetnie. Sprawny i mocny silnik. Dobra lodówka i dobre akumulatory - 3 dni bez ładowania w porcie dają radę.


minusy Brak knagi zaciskowej do trzymania szotów foka - tylko kabestan. Trochę ciężko chodzi pantograf - trzeba użyć siły. Przydałaby się moskitiera w zejściówce. Przy mocniejszym wietrze idealnie byłoby mieć ster strumieniowy.

A
Anna, Sienna
Yacht: Aquatic 25 Numer oferty: 54135
Date of trip: 2017-09-02 - 2017-09-06

dymek  Overall rating 9.9/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 90%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Jacht godny polecenia.Wszystko sprawnie działające,nowe i czyste. Bardzo szybki,a co najważniejsze sprawny przy manewrach.Armator konkretny i uprzejmy.Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno to wrócimy nieraz :)



Marta, Jaworzno
Yacht: Antila 24 Numer oferty: 53945
Date of trip: 2017-08-19 - 2017-08-26

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Czystość i przygotowanie jachtu bez zarzutu. Wyposażenie sprawne i kompletne, bez konieczności serwisowania na szlaku. Silnik nowy, niezawodny. Polecam. port wygodny do manewrowania



L
Leszek, Warszawa
Yacht: Motorowy - Futura 36 Numer oferty: 54213
Date of trip: 2017-08-19 - 2017-08-26

dymek  Overall rating 9.8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 90%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:


A
Andrzej, Lublin
Yacht: Antila 27 Numer oferty: 53728
Date of trip: 2017-08-05 - 2017-08-12

dymek  Overall rating 9/10
Interior comfort: 90%
On-board crew functionality: 90%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 90%
Seaworthiness: 90%
Yacht cleanliness and preparation: 90%
Completeness and equipment efficiency: 90%
On-route service: 90%
Value for money: 90 %
Contact with the owner: 90 %
Comment:

plusy Kontakt I obsluga wlasciciela sa na rewelacyjnym poziomie. Taki standard powinien byc wszedzie



D
Dariusz, Sulejówek
Yacht: Maxus 24 Evo Numer oferty: 44703
Date of trip: 2017-06-24 - 2017-07-01

dymek  Overall rating 9.7/10
Interior comfort: 80%
On-board crew functionality: 90%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Świetnie pływający, szybki, zwrotny i dzielny jacht; Bardzo dobry kontakt z właścicielem; Doskonale sobie radzi na silnych wiatrach, także po zarefowaniu.


minusy Pływa tak szybko, że Mazury wydają się dla niego za małe:).

A
Aleksandra , Warszawa
Yacht: Motorowy - Delphia 989 Platinum Flybridge Numer oferty: 54234
Date of trip: 2017-06-14 - 2017-06-18

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Łódka komfortowa, nowa, czysta, dobrze przygotowana do czarteru. Wszystko sprawne, serwis na szlaku nie był potrzebny. Udany wypoczynek i zadowolenie z wyboru modelu łodzi. Dla 6 osób dużo miejsca i swobody na pokładnie. Górny pokład jest niewątpliwą atrakcją tej łodzi, miejscemz którego można podziwiać krajobrazy oraz swobodnie sterować na szlaku i w portach. Kontakt z właścicielem bardzo miły, elastyczne podejście do klienta.



J
Jadwiga , Borówiec
Yacht: Motorowy - Calipso 750 Numer oferty: 54167
Date of trip: 2017-04-29 - 2017-05-03

dymek  Overall rating 9/10
Interior comfort: 90%
On-board crew functionality: 90%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 90%
Seaworthiness: 90%
Yacht cleanliness and preparation: 90%
Completeness and equipment efficiency: 90%
On-route service: 90%
Value for money: 90 %
Contact with the owner: 90 %
Comment:

plusy Super wycieczka , cudowne wspomnienia. Łódka naprawdę wygodna i łatwa w prowadzeniu. Właściciele przesympatyczni i bardzo życzliwi. Wszystko na 6+.



R
Ryszard, Mieszkowice
Yacht: Motorowy - Laguna 700 Cruiser Numer oferty: 53949
Date of trip: 2016-06-18 - 2016-06-25

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Witam , jak dla nas 10/10 naprawdę warto !! ciepła woda,wc stacjonarne ,TV ,ster strumieniowy, lodówka,fishfinder,ogrzewanie , bardzo oszczędny silnik itp. to podstawa komfortowego wypoczynku ,właściciel jachtu bardzo ugodowy i pomocny do tego przepiękna okolica - serdecznie polecamy !!


minusy urlop trochę za krótki :)

M
Marek, Warszawa
Yacht: Delphia 33MC Numer oferty: 53737
Date of trip: 2016-06-09 - 2016-06-13

dymek  Overall rating 9.7/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 80 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Miły kontakt z właścicielem. Wszystko ok. Polecam!



Piotr, Warszawa
Yacht: Sasanka 660 Supernova Numer oferty: 33688
Date of trip: 2016-06-02 - 2016-06-05

dymek  Overall rating 9.8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Pływałem z Żoną i 5-cio letnią Córką, Praktycznie jednoosobowa obsługa łącznie z kładzeniem i stawianiem masztu. Termin odebrania i zdania jachtu elastyczny. Czysto. Super oświetlenie :) Polecam!



D
DARIUSZ , BIAŁYSTOK
Yacht: Motorowy - Calipso 750 Numer oferty: 43721
Date of trip: 2015-09-28 - 2015-09-29

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Wszystko ok

A
Adam, Pogroszew
Yacht: Maxus 28 Numer oferty: 51128
Date of trip: 2015-09-16 - 2015-09-21

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

W jachcie tak dobrze przygotowanym i wyposażonym serwis na szlaku nie jest potrzebny :D

P
Piotr, Warszawa
Yacht: Motorowy - Nautika 830S Numer oferty: 53707
Date of trip: 2015-09-11 - 2015-09-13

dymek  Overall rating 9.6/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Dla 4 osób jacht super. Manewrowanie bez problemów. Podczas wiatru w granicach 5-6 płyniecie okazuje się bezproblemowe.

D
Dagny, Warszawa
Yacht: Antila 26 Numer oferty: 51633
Date of trip: 2015-08-22 - 2015-08-29

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Było super. Świetna żaglówka. Polecam.

P
Piotr, Warszawa
Yacht: Antila 33 Numer oferty: 53900
Date of trip: 2015-08-15 - 2015-08-21

dymek  Overall rating 9.3/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 90%
Seaworthiness: 90%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 90%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Polecam . Szybko, sprawnie i kompetentnie

P
Piotr, Poznań
Yacht: Phobos 21 Numer oferty: 42451
Date of trip: 2015-08-01 - 2015-08-08

dymek  Overall rating 9.4/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 60%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Bardzo przyjazny jachcik dla 2 osób. Przygotowany bez zarzutu. Czarterujący kontaktowy i kompetentny.

I
Ireneusz, Zabrze
Yacht: Tes 678 BT Numer oferty: 33696
Date of trip: 2015-07-18 - 2015-08-01

dymek  Overall rating 8.3/10
Interior comfort: 80%
On-board crew functionality: 70%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 80%
Seaworthiness: 80%
Yacht cleanliness and preparation: 80%
Completeness and equipment efficiency: 80%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 90 %
Comment:

Wszystko OK. Gorąco polecam

M
Marek, Wrocław
Yacht: Antila 24 Numer oferty: 1781
Date of trip: 2015-07-11 - 2015-07-18

dymek  Overall rating 9.4/10
Interior comfort: 80%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 80%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Czarter z oferty last minute. Jacht ma już swoje lata ale jest dobrze serwisowany. Wszystko sprawne, kabina i materace czysto utrzymane. Serwis na szlaku nie był potrzebny. Wzorcowy kontakt z właścicielem. Jestem bardzo zadowolony z tego rejsu. Polecam.

Z
Zbigniew, Puszczykowo
Yacht: Motorowy - AM 780 Numer oferty: 53758
Date of trip: 2015-06-13 - 2015-06-20

dymek  Overall rating 8.7/10
Interior comfort: 80%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 50%
Manoeuvrability: 80%
Seaworthiness: 80%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 80 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Bardzo dobry kontakt z właścicielem. Troche krótkie koje dla wysokich osób, natomiast wnętrze bardzo przestronne i wysokie. Bardzo dobra ochrona przed warunkami atmosferycznymi w kokpicie. Dobre wyposażenie jachtu.

A
Andrzej, Łódź
Yacht: Motorowy - Calipso 750 Numer oferty: 54375
Date of trip: 2018-09-18 - 2018-09-23

dymek  Overall rating 8.7/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 60%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 90%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 80 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy jacht bardzo wygodny jak dla tych którzy chcą spokojnie popływać z silnikiem.gdy jest ciepło można wylegiwać się na deku.bimini skutecznie chroni prze deszczem i wiatrem.dla mnie było nudno bo zawsze pływałem pod żaglami ale jak ktoś chce posiedzieć za kółkiem to polecam Andrzej z Łodzi



T
Tomasz, Warka
Yacht: Motorowy - Futura 40 Horizon Numer oferty: 54340
Date of trip: 2018-09-05 - 2018-09-08

dymek  Overall rating 9.6/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 60%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Super obsługa. Gorąco polecam



P
Paweł, Żyrardów
Yacht: Motorowy - Calipso 750 Numer oferty: 54391
Date of trip: 2018-08-18 - 2018-08-25

dymek  Overall rating 9.8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Dobra lokalizacja na szlaku Wielkich Jezior. Funkcjonalne wnętrze łatwe do ogarnięcia. Bezproblemowy kontakt z właścicielami.


minusy Brak zastrzeżeń.

M
Mariusz, Warszawa
Yacht: Antila 27 Numer oferty: 54381
Date of trip: 2018-07-07 - 2018-07-14

dymek  Overall rating 9.8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 80 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Wszystko, wyzwania pogodowe, jacht, atmosfera i wspaniała obsługa w Marinach ;-)



D
Danuta, Sieradz
Yacht: Motorowy - Janmor 700 Numer oferty: 54120
Date of trip: 2018-06-09 - 2018-06-16

dymek  Overall rating 9.7/10
Interior comfort: 90%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 90 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Właściciel , bardzo nam pomagał , przeszkolił , przyniósl szklaneczki z cienkiego szkła bo nie było :)



R
Rafał, Budy zaklasztorne
Yacht: Antila 26cc Numer oferty: 54192
Date of trip: 2017-09-15 - 2017-09-17

dymek  Overall rating 9.4/10
Interior comfort: 80%
On-board crew functionality: 90%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 90%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Jacht na prawdę świetnie przygotowany, serwis na szlaku trudno ocenić, dlatego wystawiam 4,5 oparte na całości oceny. Sam port lekko ciasny, dużym plusem jest to, że nie trzeba składać masztu płynąc na północ.


minusy Port trochę ciasny przy wpływaniu.

M
Michał, Warszawa
Yacht: Motorowy - Janmor 700 Numer oferty: 54139
Date of trip: 2017-09-02 - 2017-09-16

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Sprawnie załatwiony czarter. Doskonały projekt i funkcjonalność jachtu.


minusy Nieduży zbiornik wody.

A
Andrzej, Goleszów
Yacht: Antila 24.4 Numer oferty: 54228
Date of trip: 2017-08-19 - 2017-08-26

dymek  Overall rating 8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 80%
Seaworthiness: 80%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 80%
On-route service: 0%
Value for money: 80 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy W zasadzie prawie wszystko drobne niedomagania usunelismy podczas czarteru ,kilka sugesti dotyczacych przekazalem armatorowi po rejsie Ogolna ocena calego czarteru na piatke z malym minusem, ale jestem bardzo wymagajacym perfekcjonista Pozdrawiam i juz zbieram na nastepny wypad na Mazury Ahoj!



A
Adam, Koziegłowy
Yacht: Motorowy - Nexus 870 Revo Numer oferty: 54266
Date of trip: 2017-08-12 - 2017-08-16

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Wspaniala lodz.Wlascicielka super.Naprawde polecam. 10gwiazdek



Piotr, Międzyborów
Yacht: Motorowy - Futura 36 Numer oferty: 53931
Date of trip: 2017-07-08 - 2017-07-15

dymek  Overall rating 9.8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Pełny profesjonalizm , bardzo dobry kontakt .Polecam.



N
Norman, Gdynia
Yacht: Maxus 33.1 RS Numer oferty: 54222
Date of trip: 2017-06-24 - 2017-07-01

dymek  Overall rating 9/10
Interior comfort: 80%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy New boat. Good contact and cooperation with the owner. Easy maneuvering due to the bow thruster and main engine linked with the steering wheel.


minusy No bimini.

R
Robert, Podkowa Leśna
Yacht: Tes 32 Dreamer Numer oferty: 54014
Date of trip: 2017-04-29 - 2017-05-03

dymek  Overall rating 9.7/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 90%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Świetnie wyposażony. Rewelacyjny serwis na szlaku. Dobre akumulatory. Śmiało można obyć się bez 230V. Wielkie dzięki dla Pana Zbyszka!


minusy Ostatniego dnia zdechła pogoda... ;-)

Ł
Łukasz, Targoszyn
Yacht: Motorowy - Nautika 1000 Numer oferty: 34678
Date of trip: 2017-04-28 - 2017-05-02

dymek  Overall rating 9/10
Interior comfort: 90%
On-board crew functionality: 90%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 90%
Seaworthiness: 90%
Yacht cleanliness and preparation: 90%
Completeness and equipment efficiency: 90%
On-route service: 90%
Value for money: 90 %
Contact with the owner: 90 %
Comment:

plusy Polecam, wszytko jak powinno być. Konkretna fachowa obsługa .



Radoslaw, Gdynia
Yacht: Motorowy - Nautiner 40 Numer oferty: 53963
Date of trip: 2016-06-12 - 2016-06-16

dymek  Overall rating 9.2/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 60%
Manoeuvrability: 80%
Seaworthiness: 80%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 80%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy super kontakt z wlascicielem, profeska



A
Andrzej, Sejny
Yacht: Maxus 33 Numer oferty: 53734
Date of trip: 2016-06-03 - 2016-06-05

dymek  Overall rating 9.7/10
Interior comfort: 90%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Wszystko! Mili właściciele, zawsze dostępni, jacht szybki a zarazem bezpieczny, czysty i wygodny w użytkowaniu


minusy w piątek za słabo wiało, ;-)

K
Krzysztof, Zbrosławice
Yacht: Antila 33 Numer oferty: 53930
Date of trip: 2016-05-25 - 2016-05-29

dymek  Overall rating 9/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 80%
Seaworthiness: 80%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 60 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:


M
Michał, Sosnowiec
Yacht: Antila 24 Numer oferty: 53903
Date of trip: 2015-09-26 - 2015-09-30

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Zdecydowanie bardzo dobry wybór dla załogi do 4 dorosłych osób - wygodna, ergonomiczna i bezpieczna. Mimo, że łódka po całym sezonie to nie było żadnych problemów technicznych.

R
Ryszard, Gliwice
Yacht: Shine 30 Numer oferty: 53815
Date of trip: 2015-09-12 - 2015-09-19

dymek  Overall rating 9.2/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 60%
Manoeuvrability: 80%
Seaworthiness: 80%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Jacht bardzo dobrze wyposażony. Mocny, pewny silnik. Komfortowe warunki bytowe. Na żaglach prędkości nie są oszałamiające. Skłonność do myszkowania. Kontakt z właścicielem bezproblemowy.

P
Paweł, Warszawa
Yacht: Tes 32 Dreamer Numer oferty: 13658
Date of trip: 2015-08-26 - 2015-08-30

dymek  Overall rating 9.6/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 60%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Bardzo lubię Tesa, stąd wysoka ocena. Bardzo porządny jacht do komfortowego żeglowania i nocowania :)

W
Wojciech , Poznań
Yacht: Motorowy - Calipso 23 Numer oferty: 53828
Date of trip: 2015-08-15 - 2015-08-22

dymek  Overall rating 9.4/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 70%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 80 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Jachcik jak na nasz pierwszy raz był super wyborem. Nic więcej nie potrzeba dla dobrze spędzonego urlopu... :) Pływaliśmy w troje w tym z 3 letnim dzieckiem. Super zabawa polecam. Podstawą przy manewrach w przystaniach to ster dziobowy. Pozdrawiam Wojtek

W
Wojtek, Wrocław
Yacht: Antila 26cc Numer oferty: 53744
Date of trip: 2015-08-12 - 2015-08-22

dymek  Overall rating 9.9/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Wszystko idealnie, jedynie płetwa sterowa mogłaby być trochę krótsza i trochę ciężko było ją całkowicie podnieść.

P
Paweł, Kraków
Yacht: Maxus 26 Numer oferty: 53755
Date of trip: 2015-08-01 - 2015-08-08

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Bardzo dzielny jacht. Świetny kontakt z właścicielem. Widać, że dba o swoje jachty i przejmuje się ich stanem technicznym. Jeżeli będzie po temu okazja, chętnie wyczarteruję jacht ponownie:)

K
Karol, Szczecin
Yacht: Antila 24 Numer oferty: 2945
Date of trip: 2015-07-11 - 2015-07-18

dymek  Overall rating 9.4/10
Interior comfort: 80%
On-board crew functionality: 90%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 90%
Seaworthiness: 90%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 90 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Jacht godny polecenia. Czysty i w pełni przygotowany do czarteru. Jedyny mankament to wyrobiona śruba blokująca silnik zapobiegająca jego obracaniu (skorygowana usterka poprzez przedłużkę manetki silnika). Niemniej jednak jacht spełnił moje oczekiwania.

J
Jacek, Marki
Yacht: Tes 32 Dreamer Numer oferty: 17512
Date of trip: 2015-07-09 - 2015-07-16

dymek  Overall rating 7.8/10
Interior comfort: 80%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 60%
Manoeuvrability: 80%
Seaworthiness: 80%
Yacht cleanliness and preparation: 60%
Completeness and equipment efficiency: 40%
On-route service: 100%
Value for money: 80 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Tes godny polecenia, jedynym mankamentem był luz na przekładni koła sterowego, problem przy precyzyjnych manewrach, po usunięciu usterki (we własnym zakresie) sama przyjemność


Więcej opinii zobaczysz na poszczególnych jachtach, w części opinie porejsowe.






szukam
Contact us: Why InterJacht?
telefon +48 660 222 880
Quick guide to choosing the right yacht


telefon Drop us a line
We’re ready to help you
Mon-Fri 9.00 - 17:00 Sat 9:00 - 14.00

  • Best prices on-line!
  • Over 2000 independent
    reviews of the yachts
    by real sailors more >>
  • Over 870 yachts
    from all of Masuria
  • Only verified yachts
    Carefully selected offer
  • Leader in Masuria charters
    16 years of experience, including 6 years on-line!

Interjacht Newsletter
About Us
Contact
Reviews of InterJacht
Charter reviews
How to book
Transaction security
Privacy Policy
Terms and Conditions
Cookie Information
Stay up to date!
News, interesting offers, and special promotions right in your inbox.

We accept PayU.pl payments. The customer does not incur any transaction charges:
Copyright © 2010 - 2020 Interjacht.pl All rights reserved.
favourite
yachts