logo_new
Booking centre
660 222 880
Mon-Fri: 9.00 - 17:00
Sat: 9:00 - 14:00
Search for a yacht
by criteria:
Departure date:

kalendarz
Charter duration:
Price per day:
Yacht model:
×

Żaglowe



































































Motorowe































































Departure harbour:
×

Porty














Passengers:
Yacht No.:


Additional criteria

Number of locked cabins

Yacht length

Yacht age
laduje

Charter reviews




lista Over 11700 post-cruise ratings
real sailors
and jet sport lovers!
lista Learn from others!
Share your own experience
and help others to choose a yacht!



opinie porejsowe

How this works in Interjacht



1
Book first
If you want to leave
your review, first you need to book a yacht
on Interjacht.pl Thanks to this, we are sure that
this yacht is being evaluated by someone who
really cares, and actually used this model.
2
Then go on a cruise
While sailing, people who care check the
service quality in the harbours, of the yacht
equipment and the nautical aspects.
3
Review after the trip
After returning, our customers
leave a review of the yacht they used.
Firstly, we check to ensure that this feedback
contains no offensive words, and then we publish it.




Your yacht reviews



R
Radosław, Piaseczno
Yacht: Sasanka Viva 700 Yacht No.: 54186
Date of trip: 2021-08-29 - 2021-09-01

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Świetny kontakt z właścicielem i dużo pomocy. Jak na tak dobrze przygotowana łódkę to świetny stosunek jakości do ceny. W 4 os bawiliśmy się świetnie, każdy miał dużo miejsca w środku i nie wchodziliśmy sobie w drogę.


minusy Wszystko się podobało

G
Grzegorz, 23-200
Yacht: Motorowy - Stillo 30 Yacht No.: 54873
Date of trip: 2021-07-24 - 2021-07-31

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Super jacht, nóweczka, bardzo dobrze doposażony (kostkarka do lodu), czysty i zadbany, wszystko działało bezawaryjnie, niskie zużycie paliwa, dobra sterowność i manewrowość. Właściciel pierwsza klasa. Współpraca sama przyjemność. Polecam z czystym sumieniem!!!



L
Leszek, Warszawa
Yacht: Antila 30 Yacht No.: 54831
Date of trip: 2021-07-10 - 2021-07-17

dymek  Overall rating 9.8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Duży, wygodny, a mimo rozmiarów manewrowanie z mocnym silnikiem i sterem strumieniowym to zero problemu.


minusy Fok samohalsujący to nie jest dobre rozwiązanie do pływania na ostrych kursach i słabych wiatrach. Chociaż jak się nigdzie człowiek nie spieszy to bardzo wygodne w sumie.

G
Grzegorz, Osowiec
Yacht: Antila 24.4 Yacht No.: 54522
Date of trip: 2020-08-29 - 2020-09-05

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Przygotowanie jachtu do rejsu: długie cumy, długa lina kotwiczna, grot przygotowany do refowania (reflinki itp,), ogrzewanie jachtu (bardzo się przydało), wyposażenie kambuza.


minusy Przy silnych wiatrach trzeba refować grota oraz foka. Przy zarefowaniu jedynie grota jacht jest silnie nawietrzny. Powyższe nie jest minusem, a jedynie spostrzeżeniem jak poradzić sobie z jachtem przy cięższych warunkach.

K
Krzysztof, Otwock
Yacht: Aquatic 25 Yacht No.: 54284
Date of trip: 2020-07-04 - 2020-07-11

dymek  Overall rating 9.8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 80%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Jacht bardzo wygodny, załoga 7 osób, dużo miejsca w kokpicie i kajutach. Jachcik dzielnie radził sobie na żaglach, szybki i zwrotny.



P
Piotr , Zaścianki
Yacht: Tes 720 BT Yacht No.: 54610
Date of trip: 2019-07-06 - 2019-07-13

dymek  Overall rating 9.8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 90%
Seaworthiness: 90%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Jacht nowy nie dojechany, wszystko działa bez zarzutu.Obsługa w porcie i na szlaku na 10+ z 5-cio możliwej punktacji ....Nie jest to demon szybkości i manewrów ale po jednym dniu dobrego wiatru wyczuliśmy się i pooooszłoooo


minusy Osłona przeciw deszczowo-wiatrowa na pływanie polecam zdjąć całkowicie ,ogólnie przydatna tylko w porcie

T
Tomasz, Warka
Yacht: Motorowy - Futura 40 Horizon Yacht No.: 54340
Date of trip: 2018-09-05 - 2018-09-08

dymek  Overall rating 9.6/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 60%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Super obsługa. Gorąco polecam



A
Andrzej, Lublin
Yacht: Antila 24 Yacht No.: 53945
Date of trip: 2018-08-04 - 2018-08-11

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Właściciel skrupulatnie i dokładnie wyjaśnił funkcjonowanie jachtu. Uważam to za duży plus mimo, że słyszy się pewne rzeczy kolejny raz. Jacht czysty, zgodny z opisem.



J
Jacek, Garwolin
Yacht: Motorowy - Delphia 989 Platinum Flybridge Yacht No.: 54390
Date of trip: 2018-06-15 - 2018-06-17

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Super luksusowy jacht. Pachnacy nowoscia i dobrze wyposarzony. Swietnie sie nim manewruje dzieki 2 sterom strumieniowym. Bardzo fajni i kontaktowi wlasciciele. Duzy plus za prokliencka postawe. Maly kameralny pomost dla nas byl duzym plusem. Na pomoscie dostepny prad i woda. Toaleta i prysznic bliziutko w pensjonacie po drugiej stronie ulicy. Goraco polecam :)


minusy Brak

R
Rafał, Budy zaklasztorne
Yacht: Antila 26cc Yacht No.: 54192
Date of trip: 2017-09-15 - 2017-09-17

dymek  Overall rating 9.4/10
Interior comfort: 80%
On-board crew functionality: 90%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 90%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Jacht na prawdę świetnie przygotowany, serwis na szlaku trudno ocenić, dlatego wystawiam 4,5 oparte na całości oceny. Sam port lekko ciasny, dużym plusem jest to, że nie trzeba składać masztu płynąc na północ.


minusy Port trochę ciasny przy wpływaniu.

M
Marta, Jaworzno
Yacht: Antila 24 Yacht No.: 53945
Date of trip: 2017-08-19 - 2017-08-26

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Czystość i przygotowanie jachtu bez zarzutu. Wyposażenie sprawne i kompletne, bez konieczności serwisowania na szlaku. Silnik nowy, niezawodny. Polecam. port wygodny do manewrowania



L
Leszek, Warszawa
Yacht: Motorowy - Futura 36 Yacht No.: 54213
Date of trip: 2017-08-19 - 2017-08-26

dymek  Overall rating 9.8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 90%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:


D
Dariusz, Sulejówek
Yacht: Maxus 24 Evo Yacht No.: 44703
Date of trip: 2017-06-24 - 2017-07-01

dymek  Overall rating 9.7/10
Interior comfort: 80%
On-board crew functionality: 90%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Świetnie pływający, szybki, zwrotny i dzielny jacht; Bardzo dobry kontakt z właścicielem; Doskonale sobie radzi na silnych wiatrach, także po zarefowaniu.


minusy Pływa tak szybko, że Mazury wydają się dla niego za małe:).

A
Aleksandra , Warszawa
Yacht: Motorowy - Delphia 989 Platinum Flybridge Yacht No.: 54234
Date of trip: 2017-06-14 - 2017-06-18

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Łódka komfortowa, nowa, czysta, dobrze przygotowana do czarteru. Wszystko sprawne, serwis na szlaku nie był potrzebny. Udany wypoczynek i zadowolenie z wyboru modelu łodzi. Dla 6 osób dużo miejsca i swobody na pokładnie. Górny pokład jest niewątpliwą atrakcją tej łodzi, miejscemz którego można podziwiać krajobrazy oraz swobodnie sterować na szlaku i w portach. Kontakt z właścicielem bardzo miły, elastyczne podejście do klienta.



M
Marek, Warszawa
Yacht: Delphia 33MC Yacht No.: 53737
Date of trip: 2016-06-09 - 2016-06-13

dymek  Overall rating 9.7/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 80 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Miły kontakt z właścicielem. Wszystko ok. Polecam!



K
Krzysztof, Zbrosławice
Yacht: Antila 33 Yacht No.: 53930
Date of trip: 2016-05-25 - 2016-05-29

dymek  Overall rating 9/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 80%
Seaworthiness: 80%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 60 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:


P
Piotr, Warszawa
Yacht: Motorowy - Nautika 830S Yacht No.: 53707
Date of trip: 2015-09-11 - 2015-09-13

dymek  Overall rating 9.6/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Dla 4 osób jacht super. Manewrowanie bez problemów. Podczas wiatru w granicach 5-6 płyniecie okazuje się bezproblemowe.

P
Piotr, Poznań
Yacht: Phobos 21 Yacht No.: 42451
Date of trip: 2015-08-01 - 2015-08-08

dymek  Overall rating 9.4/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 60%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Bardzo przyjazny jachcik dla 2 osób. Przygotowany bez zarzutu. Czarterujący kontaktowy i kompetentny.

K
Krzysztof, Warszawa
Yacht: Motorowy - Futura 45 Seamaster Yacht No.: 55026
Date of trip: 2021-08-26 - 2021-08-29

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy extra łódź, polecam


minusy wszystko super

P
Przemysław, Kraków
Yacht: Antila 33 Yacht No.: 55023
Date of trip: 2021-07-24 - 2021-07-31

dymek  Overall rating 9.8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Doskonały kontakt z armatorem, człowiek o wysokiej kulturze osobistej służącym odpowiedzią na każde pytanie. Pierwszy raz na mazurach pływałem na tak dobrze wyposażonym jachcie. Olinowanie i żagle w stanie idealnym. Na pokładzie elektryczny kabestan i gps, dodatkowo kostkarka do lodu, express do kawy. Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam gorąco! W przyszłym roku tylko ta łódka.



M
Mariusz, Sowlany
Yacht: Motorowy - Stillo 30 Yacht No.: 54696
Date of trip: 2020-09-03 - 2020-09-06

dymek  Overall rating 9.2/10
Interior comfort: 80%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 80 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Jacht poprawnie wykonany.Silnik ekonomiczny i dobrze wyciszony. Ogrzewanie pracuje bardzo cicho.



A
Adriana , Isleworth
Yacht: Motorowy - Futura 36 Yacht No.: 54868
Date of trip: 2020-08-01 - 2020-08-08

dymek  Overall rating 9.8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 80%
Seaworthiness: 80%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Nice, specious yacht. Lovely week sailing with family. Enough space to fit 5 adults and 3 children. Highly recommend.



Z
Zbigniew, Siedlce
Yacht: Motorowy - Nautika 830 Yacht No.: 54579
Date of trip: 2019-08-18 - 2019-08-25

dymek  Overall rating 9.6/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 80%
Seaworthiness: 80%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Jacht po prostu rewelacyjny! Wszystko działa bez zarzutów, czysto i pachnąco, pełne wyposażenie kuchni. Bojler z gorącą wodą i wewnętrzny prysznic to prawdziwy luksus. A kostkarka do lodu pobiła wszystko - działała na pełnych obrotach w każdym porcie! Super kontakt z właścicielem - takich armatorów jak Pan Marek życzę wszystkim. Bardzo niskie spalanie - przy obrotach rzędu 2-2,4 tys wyniosło poniżej 3 litrów/h ale powyżej tych obrotów zaczyna być juz odczuwalnie głośniej a prędkość zbytnio nie wzrasta. Przy stałym kursie jacht ma lekki problem z utrzymaniem kursu na wprost, często trzeba korygować bo zaczyna myszkować. Manewry w porcie bez problemu, niewielka długość oraz ster strumieniowy zdają egzamin. Jacht zdecydowanie spacerowy ale nam to odpowiadało.


minusy Prędkość podróżna mogłaby być nieco większa. Uwaga: na jachcie nie ma przetwornicy na 230VAC więc urządzenia na 230V ( w tym kostkarka ;) nie będą działać bez podłączenia do sieci (czyli tylko w portach).

A
Andrzej, Łódź
Yacht: Motorowy - Calipso 750 Yacht No.: 54375
Date of trip: 2018-09-18 - 2018-09-23

dymek  Overall rating 8.7/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 60%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 90%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 80 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy jacht bardzo wygodny jak dla tych którzy chcą spokojnie popływać z silnikiem.gdy jest ciepło można wylegiwać się na deku.bimini skutecznie chroni prze deszczem i wiatrem.dla mnie było nudno bo zawsze pływałem pod żaglami ale jak ktoś chce posiedzieć za kółkiem to polecam Andrzej z Łodzi



P
Paweł, Żyrardów
Yacht: Motorowy - Calipso 750 Yacht No.: 54391
Date of trip: 2018-08-18 - 2018-08-25

dymek  Overall rating 9.8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Dobra lokalizacja na szlaku Wielkich Jezior. Funkcjonalne wnętrze łatwe do ogarnięcia. Bezproblemowy kontakt z właścicielami.


minusy Brak zastrzeżeń.

M
Mariusz, Warszawa
Yacht: Antila 27 Yacht No.: 54381
Date of trip: 2018-07-07 - 2018-07-14

dymek  Overall rating 9.8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 80 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Wszystko, wyzwania pogodowe, jacht, atmosfera i wspaniała obsługa w Marinach ;-)



D
Danuta, Sieradz
Yacht: Motorowy - Janmor 700 Yacht No.: 54120
Date of trip: 2018-06-09 - 2018-06-16

dymek  Overall rating 9.7/10
Interior comfort: 90%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 90 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Właściciel , bardzo nam pomagał , przeszkolił , przyniósl szklaneczki z cienkiego szkła bo nie było :)



A
Anna, Sienna
Yacht: Aquatic 25 Yacht No.: 54135
Date of trip: 2017-09-02 - 2017-09-06

dymek  Overall rating 9.9/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 90%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Jacht godny polecenia.Wszystko sprawnie działające,nowe i czyste. Bardzo szybki,a co najważniejsze sprawny przy manewrach.Armator konkretny i uprzejmy.Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno to wrócimy nieraz :)



A
Andrzej, Goleszów
Yacht: Antila 24.4 Yacht No.: 54228
Date of trip: 2017-08-19 - 2017-08-26

dymek  Overall rating 8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 80%
Seaworthiness: 80%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 80%
On-route service: 0%
Value for money: 80 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy W zasadzie prawie wszystko drobne niedomagania usunelismy podczas czarteru ,kilka sugesti dotyczacych przekazalem armatorowi po rejsie Ogolna ocena calego czarteru na piatke z malym minusem, ale jestem bardzo wymagajacym perfekcjonista Pozdrawiam i juz zbieram na nastepny wypad na Mazury Ahoj!



P
Piotr, Międzyborów
Yacht: Motorowy - Futura 36 Yacht No.: 53931
Date of trip: 2017-07-08 - 2017-07-15

dymek  Overall rating 9.8/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Pełny profesjonalizm , bardzo dobry kontakt .Polecam.



N
Norman, Gdynia
Yacht: Maxus 33.1 RS Yacht No.: 54222
Date of trip: 2017-06-24 - 2017-07-01

dymek  Overall rating 9/10
Interior comfort: 80%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy New boat. Good contact and cooperation with the owner. Easy maneuvering due to the bow thruster and main engine linked with the steering wheel.


minusy No bimini.

Ł
Łukasz, Targoszyn
Yacht: Motorowy - Nautika 1000 Yacht No.: 34678
Date of trip: 2017-04-28 - 2017-05-02

dymek  Overall rating 9/10
Interior comfort: 90%
On-board crew functionality: 90%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 90%
Seaworthiness: 90%
Yacht cleanliness and preparation: 90%
Completeness and equipment efficiency: 90%
On-route service: 90%
Value for money: 90 %
Contact with the owner: 90 %
Comment:

plusy Polecam, wszytko jak powinno być. Konkretna fachowa obsługa .



A
Andrzej, Sejny
Yacht: Maxus 33 Yacht No.: 53734
Date of trip: 2016-06-03 - 2016-06-05

dymek  Overall rating 9.7/10
Interior comfort: 90%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 90%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

plusy Wszystko! Mili właściciele, zawsze dostępni, jacht szybki a zarazem bezpieczny, czysty i wygodny w użytkowaniu


minusy w piątek za słabo wiało, ;-)

R
Ryszard, Gliwice
Yacht: Shine 30 Yacht No.: 53815
Date of trip: 2015-09-12 - 2015-09-19

dymek  Overall rating 9.2/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 60%
Manoeuvrability: 80%
Seaworthiness: 80%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Jacht bardzo dobrze wyposażony. Mocny, pewny silnik. Komfortowe warunki bytowe. Na żaglach prędkości nie są oszałamiające. Skłonność do myszkowania. Kontakt z właścicielem bezproblemowy.

P
Piotr, Warszawa
Yacht: Antila 33 Yacht No.: 53900
Date of trip: 2015-08-15 - 2015-08-21

dymek  Overall rating 9.3/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 80%
Speed: 80%
Manoeuvrability: 90%
Seaworthiness: 90%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 90%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Polecam . Szybko, sprawnie i kompetentnie

P
Paweł, Kraków
Yacht: Maxus 26 Yacht No.: 53755
Date of trip: 2015-08-01 - 2015-08-08

dymek  Overall rating 10/10
Interior comfort: 100%
On-board crew functionality: 100%
Speed: 100%
Manoeuvrability: 100%
Seaworthiness: 100%
Yacht cleanliness and preparation: 100%
Completeness and equipment efficiency: 100%
On-route service: 100%
Value for money: 100 %
Contact with the owner: 100 %
Comment:

Bardzo dzielny jacht. Świetny kontakt z właścicielem. Widać, że dba o swoje jachty i przejmuje się ich stanem technicznym. Jeżeli będzie po temu okazja, chętnie wyczarteruję jacht ponownie:)


You can see more reviews on specific yachts in the post-cruise reviews section.






szukam
Contact us: Why Interjacht?
telefon +48 660 222 880
Quick guide to choosing the right yacht


telefon Drop us a line
We’re ready to help you
Mon-Fri 9.00 - 17:00 Sat 9:00 - 14:00

  • Best prices online!
  • Over 11700 independent
    reviews
    of the yachts by real sailors more >>
  • Over 1040 yachts
    from all of Masuria
  • Only verified yachts
    Carefully selected offer
  • Leader in Masuria charters
    21 years of experience, including 12 years online!

Interjacht Newsletter
About Us
Contact
Reviews of Interjacht
Charter reviews
How to book
Transaction security
Privacy Policy
Terms and Conditions
Cookie Information
Kariera
Stay up to date!
News, interesting offers, and special promotions right in your inbox.

We accept PayU.pl payments. The customer does not incur any transaction charges:
Copyright © 2010 - 2022 Interjacht.pl All rights reserved. Strona korzysta z Captcha.
favourite
yachts